Категории

Грим за синеоките дами

5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

синьо окоВсеки един цвят на очите с характеризира с това, че му отиват определени нюанси грим. Правилно подбраната декоративна козметика подчертава още повече красотата на погледа. Сините очи са от онези с най-изразена и екзотична красота. Даже и за нашите ширини, синеоките се срещат рядко, а това ги прави още по-интересни, желани и харесвани. Ако сте от щастливките със сини очи, то знайте, че погледа ви може да стане действително неустоим, ако знаете как да положите грима си. По принцип синеоките дами могат да си позволят да се гримират с широка гама от цветове. И все пак има нюанси, които им отиват далеч повече, отколкото други. Предлагаме ви няколко насоки според това какъв оттенък синьо имате щастието да притежавате.

Ако очите ви са тъмносини, за вас са по-подходящи светлите нюанси, които ще играят ролята на подчертаващи наситеността на очите и дълбочината на погледа. Перфектните цветове са много светло бежово, кремаво и цвят шампанско.

Това е за ежедневния грим. Ако ще присъствате на официална вечеря или просто вечерно събитие, подходящите козметични продукти стават очна линия и сенки в леки карамелени отблясъци. Не бива да се прекалява с тъмната палитра, за да не се заглуши цветът на очите.

При средно тъмни сини очи, които са в средата между тъмно и светло синьо, подходящи са и средните цветове в палитра, за да омагьосате любимите хора. За вас са подходящи кафявите оттенъци, а по-тъмните тонове нежно нанесете върху външния ъгъл на горния и долни клепач. По този начин ще издължите оптически окото. Вечерният грим гарнирайте с няколко златни прашинки във вътрешният край на окото, под веждите. Това ще направи погледа по-изразителен.

Ако притежавате светлосини кристални очи, които напомнят стъкло в някаква степен, може да заложите на средно тъмни нюанси на кафяво, лилаво и сиво. Тези цветове са по-меки и топли, констратирайки със стъкления поглед, те ще омекотят цялостното впечатление и чертите на лицето и очите ви. За вечерни събития, коктейли и партита, заложете на опушеният грим за очите, но все пак не прекалявайте с тъмните нюанси. Едно ярко червило ще допълни убийственият поглед, който притежавате благодарение на кристално сините очи.

Сини очи с леки зелени оттенъци – това са едни от най-изкусителните очи, които имат и привилегията да се гримират различно. В случая, каквото е облеклото ви, такъв трябва и да е грима ви. Ако сте със синя блуза, заложете на грим за сини очи, тъй като синьото подчертава синият нюанс в окото и обратно – ако сте със зелено зелени сенки. Дори понякога може и сивото да подчертае някакви сиви нотки в погледа. Вечерният грим може да бъде изкусителен с гъсти и дълги мигли, които са старателно подчертани със спирала и сенки в подходящия нюанс.

Етикети:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *