Категории

Да украсим с аромати на свещи и масла

5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

lilacАроматни свещи

В днешно време имаме възможност да се радваме на огромно разнообразие от аромати и ухания: борови гори, горски плодове, градини от цветя и ухайни цъфнали дървета. Ароматните свещи и техните декоративни свещници и поставки са истински произведения на изкуството. Освен да придават свежи ухания в домовете ни, има и свещи поглъщащо неприятните миризми действие.

Ароматни масла

Ако искате да ароматизирате стаите, може да втриете благовонни масла по мебелите от дърво. Един невероятен начин за ароматизиране на помещенията, който също така ще добави и блясък към дървото.

Ароматни венци

С наближаването на Коледа може да видим невероятно голямо разнообразие в магазините. От миниатюрни до огромни венци за входна врата, със сигурност венците са коледна украса без която не може. Намират се венци от клончета от елха с вплетени корени, цветя, растения и листа до венци от изкуствени материали, но аранжирани с подходящи за случая украси.

wooden_pearlАроматни подправки

Направете ароматен микс от сухи цветя, корени, листа, подправки, които придават ухание на градина, гора или разкошен букет.  Плетени кошчета, порцеланови чинии, декоративни и стъклени съдове – имате голям избор за съхранение на ароматните подправки. Торбички, пълни с такива листа, могат да бъдат от брокат, кадифе и коприна. Уханието ще се носи от всички посоки. Също така, закачете и на коледнита елха.

Ароматни фонтани

Формите на фонтаните са най-различни и могат да служат за украса или да бъдат положени върху масата. Напоената с аромати вода циркулира, а светлинните ефекти допълват удоволствието за сетивата.

cusion4Ароматизирани възглавници

Какъв по-лесен начин да се радваме на приятни миризми и ухания – възглавници с разнообразие от големина, цвят и форма. Материята им е ароматизирана. Ако имате богато въображение, те могат да бъдат оригинално допълнение интериора. Придават облик и атмосфера на стаята, успокояват и предразполагат, дори могат да ви приспят!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *