Категории

Избор на мъжки парфюм

5.00 avg. rating (97% score) - 1 vote

Calvin-Klein мъжки парфюмИскате да зарадвате любимия с някой хубав мъжки парфюм, но се чудите как и какъв да изберете, така че да допадне на него и на вас. Ето няколко правила, които ще улеснят търсенето ви и ще ви помогнат да избегнете конфузните ситуации.

Най-лесно се купува, като влезете в магазина и без да се лутате и маете вземете първото, което ви хареса по аромат и цена. Защо е така ли?
Първо, ако мъжът е толкова на „ти“ с марките парфюми, то той ще си има предпочитана любима марка парфюми, която се произвежда нейде в Мадагаскар и е лимитирана серия. Така, че не се и надявайте да я откриете, а и мъжете предпочитат в такъв случай лично да си попълват запасите, защото те най-добре си познават марката.

Все пак не купувайте евтин парфюм. Може да го разочаровате. Ако все пак не знаете какво да му купите, то се спрете на някой от парфюмите на Armani, Paco Rabane, Calvin Klein.

Ако не е толкова педантичен, то почти сигурно, както повечето български мъже не разбира от парфюми. Вероятно използва каквото са му подарили по различни поводи или сам си е купил, колкото да мирише приятно. Също има вероятност да подарява повторно на друг парфюмите, които не му харесват. А ако се случи да хареса някой, си купува пак от него. Има достатъчно поводи, при които му подаряват парфюм и е доволен, че не му се налага да обикаля магазините.

Когато избирате парфюм за мъж, то  е много важно да отговаря на социалния му статус. Марката има огромно значение и дори в повечето случаи тя е по-важна от ароматът на парфюма. Винаги е добре да се доверявате на известни марки с „мъжко звучене“. Например DAVIDOFF. Мъжете ги приемат като свои, защото им напомнят за цигари и коняк. Кариеристите пък много се радват, когато им подаряват парфюм BOSS. И с този парфюм няма да сбъркате. Но марки като Armani, Paco Rabanne и Calvin Klein са винаги добър избор.

1 коментар
  1. typir

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *