Категории

Как да зарадваме жените за 8-ми март

5.00 avg. rating (97% score) - 1 vote
рамки за снимки за 8 март

рамка за снимка за 8 март

Дойде ли 8-ми март, мъжете трябва да бъдем креактивни или най-малкото да подарим по едно цвете на жените около нас. На колежки, на приятелки, на любимата / любимите :), на майките, на бабите…въобще на всички жени.

Какво трябва да направим? Ами нормално е за всички жени по едно цветенце. Обаче по-креативните могат да оставят и някакъв спомен. Ами ако не сме креативни какво правим? Нищо ли? Ами не – ползваме готови идеи, които вършат работа. В случая най-евтино и вършещо работа е една снимка в рамка. Нее, не дигитална – много са скъпи. Една виртуална снимка в рамка – изпратена по имейл, Facebook, социални мрежи или при първа възможност да я сложите на десктопа за фон. Може също да я направите истинска – да я принтирате или да я извадите във фото студио.

Да, това е идея – снимка в рамка за 8-ми март! Не е необходимо да си креативен, необходимо е единствено да си я направиш в рамка.

Отнема не повече от 5 минути – избор на рамка, качване на снимка, добавяне на надпис (не е задължително) и запис на компютъра.

Извод: купи цвете и направи една снимка в рамка. Резултат – безценно! 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *