Категории

Как да заредим пулверизатора с любимия си парфюм?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

пулверизаторПарфюмният пулверизатор, познат и като атомайзер, е зареждащо се устройство за пръскане. Той е изключително удобен за носене в дамската чанта. Зареждате го с любимия си парфюм и можете навсякъде и по всяко време да освежите аромата. Няма как да носите със себе си цялата бутилка с парфюм. Затова насреща са парфюмните атомайзери. Пулверизаторът се състои от бутилка, капачка и пръскалка. Пулверизаторите се намират в различни стилове и размери. Можете да изберете стъклен или метален, с различни елементи или комбинация от двете. По- малките дюзи са удобни за носене в дамска чанта или при пътувания, когато не искате да носите със себе си голям размер флакон от вашия парфюм. Също така можете да имате няколко пулверизатора, ако искате да разнообразите избора си на парфюм.

Не е необходимо да търсите магазин за парфюми, за да напълните пулверизатора си. Снабдете се с красив пулверизатор по ваш вкус, хавлиена кърпа, бутилка от любимия ви парфюм и фунийка, която ще предотврати разливането на ценната течност.

Изберете си удобно място за извършване на дейността. Гледайте да е място, където и да поразлеете малко от парфюма, няма да е фатално. Постелете домакинска хартия, за да капе върху нея. Свалете капачката на пулверизатора и развийте апаратчето за пръскане. В зависимост от стила, може да се наложи развиването на резервоара, който се намира в допълнителен декоративен цилиндър.

Поставете предварително приготвената малка фуния в отвора на пулверизатора. Ако парфюмът ви не е спрей, директно излейте от оригиналната бутилка в бутилката на пулверизатора. Ако обаче е спрей, тогава започнете да впръскате от парфюма директно във фунията. След като напълните малката бутилка с достатъчно количество парфюм, завийте обратно пулверизатора и поставете капачката отгоре.

Отскоро на пазара се появиха нов вид пулверизатори, които имат дюза за зареждане на дъното. При тях не се нуждаете от фуния за пълнене, само извадете накрайника за пръскане от оригиналната парфюмна бутилка и поставете тънката тръбичка в дюзата на пулверизатора. Ще напълните малката бутилка бързо и лесно само с кратко натискане.

Пулверизаторите или атомайзери са изключително удобни и практични за ежедневието и при пътуване. На пазара има огромно разнообразие от модели, подходящи за всеки вкус и стил.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *