Категории

Парфюмиране на косата

5.00 avg. rating (97% score) - 1 vote

perfume-hair-colorВероятно сте наясно с това, че парфюмът  съдържа алкохол и спирт, което не е фатално за кожата , освен ако не сте алергични,  но нанасяйки същия парфюм върху косата си има много голям риск да я изсушите и дори рискувате да я увредите.

За да не се стига до увреждане на косата, световноизвестни марки производители на парфюми създадоха парфюм за коса, който има за цел да пази, обогатява и ароматизира косата без това да я уврежда.Вероятно се питате какво ли съдържа този парфюм за коса и щом са изключени основните съставки като спирт и алкохол, то траен ли е? Напълно логично би било ароматът да няма същата трайност, но в съчетание с този за тяло и нанесен заедно с такъв за коса, нещата си идват на мястото и взаимно се допълват.

И ако въпреки всичко не сте удовлетворени от трайността, то ви съветваме да го подсилите с тоалетно мляко за тяло, който има същия аромат и със сигурност  няма да имате никакви забележки. В никакъв случай не рискувайте да увредите косата си като използвате парфюма си за тяло директно върху нея. По-добре да не я ароматизирате изобщо, а нанесете по тялото и дрехите си. Важно е да се отбележи, че при пръскането върху дрехи също трябва да бъдете внимателни, особено с белите дрехи, тъй като има вероятност да останат петна.

Внимателно избирайте местата, където да нанасяте своя парфюм и не правете излишни рискове.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *