Категории

Трайно обезкосмяване с кола маска

4.00 avg. rating (87% score) - 1 vote

кола маскаКола маската е ефективен метод за бързо и трайно премахване на нежелано окосмяване. Прилагането и е много лесно и ефикасно. Кола маската се нанася на тънък слой върху кожата по посока на растежа на косъма. Нанесения слой се втвърдява леко при охлаждането си и обгръща плътно косъмчетата. *Отстранява се посредством ленти за кола маска, които са от нетъкан текстил. Като е важно да запомните че кола маската се отстранява в посока обратна на растежа на косъма с рязко движение. Не забравяйте и да фиксирате и изпънете кожата преди да дръпнете.
Колкото повече се използва кола маската, толкова повече намаляват косъмчета, като ефекта остава за няколко седмици. Космите не растат по едно и също време и кола маската отстранява само порасналите косъмчета но не и тези които още не са се показали. След две седмици като се направи отново кола маска, се отскубват и тези косъмчета които преди това са били под кожата. При обработване с кола маска, косъмчетата се изтръгват от корена и това довежда до забавяне на техния растеж и те стават все по тънки.
Кола маската се приготвя предимно от натурални смоли, парафин, восък и различни плодови и билкови екстакти, като азулен, хлорофил, титаниев диоксид. Науката е развила и продължава да развива все повече изкуството на епилацията. Така се появяват нови видове кола маска с нови и подобрени качества. Ако досега се е налагало да ходите постоянно на козметик за поредната кола маска, това вече не е нужно, защото с новите персонални ролони можете да постигнете професионален ефект дори и сами в къщи. За целта са ви необходими просто нагревател и ролон с кола маска, както и козметични ленти. Най-хубавото е че една домашна кола маска ви струва по-малко от 3 лева. Поне десет пъти по евтино от ходенето на козметик.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *