Категории

7 парфюма за съблазнителки

4.00 avg. rating (85% score) - 2 votes

Понякога женският сексапил има ясно външно изражение, но понякога е скрит. Дори и да не предизвиква шок с външния си вид, жената може да е истинска тигрица, която чака подходящия момент за да се прояви. Един подходящ парфюм може да помогне да се открехне вратата на душевността, където е скрита палитрата на дълбоки чувства. Има аромати, създадени специално за съблазняване на мъжете.

Ако сте готови да промените живота си и да излезете на преден план от сивотата на ежедневието, то трябва непременно да изберете някой от еротичните аромати, широко разпространени на парфюмерийния пазар. Да се доверим на продуктите на проверените през годините парфюмерийни марки. Christian Dior, Yves Saint Laurent и Lancome във времето пускаха едни от най-секси ароматите, които и до днес са смятани за абсолютни хитове, които действат на мъжкото подсъзнание. Ако предпочитате парфюмерията на Dior, задължително е да притежавате Christian Dior Poison.

hypnotic-poison

Hypnotic Poison Eau de Parfum е изключително естествен с нотките си на женско биле, ванилия и сладка тонка. Към това е добавен животинския чар на жасминм смесен с портокалов цвят.

ysl-opium

Ако ви се струва недостатъчно ефективен, опитайте със световно известния Yves Saint Laurent Opium или с по-непопулярния, но много ефективен Lancome Magie Noire. Всеки от тези аромати е в състояние да събуди в мъжкото сърце чувственост и необуздана страст. За дамите, които не харесват посочените до тук класически ухания за привличане на мъжко внимание и предпочитат свежи и леки аромати е безспорният лидер за последните години Gucci Rush.

classique-jean-paul-gaultier

В съвременния свят на секси парфюмите има истински хитове на ароматите. Такъв е Jean-Paul Gaultier. Смятан е за най-съблазняващия аромат през последните 17 години. Парфюмът обединява в себе си ароматите на източни плодове, цветя и подправки, които разтапят мъжкото сърце. За Jean-Paul Gautier Classique съблазняването е олицетворение на женствеността. Екстремната чувственост е съчетание от невинност и страстно удоволствие. Това е парфюм на контрастите, който събужда сетивата с ухание на роза, анасон, джинджифил и портокалов цвят.

Използвайки някой от посочените аромати по предназначение, наистина ще се уверите, че парфюмът не е обикновено козметично средство. Ароматите могат да привличат внимание, да изразяват настроения и са добри помощници в много социални дейности.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *