Категории

Какви мъжки парфюми привличат жените

5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

GucciОказа се, че жените се впечатляват не само от чувството за хумор, увереността и външността на един мъж, но и уханието, което излъчва. Разбира се, няма конкретен отговор на въпроса „Какви парфюми привличат жените“ и съвети от типа на „Впръскай се с този аромат и мацката ти е в кърпа-вързана“. Подобни твърдения могат да бъде изречени само от някой, който иска да ви продаде фалшив продукт или услуга. До голяма степен отговорът на този въпрос, е субективен, но благодарение на многото проучвания и личен опит, ние от Parfium.bg можем да ви дадем няколко насоки, които със сигурност ще ви помогнат да впечатлите дамите със своя парфюм.

Мъжът трябва да мирише на мъж

Ако попитате всяка жена „Как трябва да мирише един мъж“, то отговора, който ще получите в 90 % ще е кратък, точен и ясен – „На мъж“. Дамите обаче, в никакъв случай нямат предвид миризмата на пот, алкохол, цигари или непрани дрехи, с която някои мъже от миналия век, се характеризират. Съвременният мъж трябва да се поддържа и жените със сигурност харесват това. Разбира се, не говорим за изскубаните вежи, маникюр, педикюр и други подобни козметики, с чието използване прекаляват част от „мъжкия пол“.

Заложете на парфюм, който да остави трайно ухание след ваас. Забравете за тоалетните води от ученическите или студентските години.

Не прекалявайте с парфюма

Не се хващайте буквално за думите „трайно ухание след вас“, които използвахме в предишното изречение. Имаме предвид  да превърнете въпросния парфюм в собствена марка, с която да ви идентифицират хората и да оставите траен отпечатък в тяхното съзнание, а не на 20 метра от вас да се разнася миризмата му. Неговият аромат трябва да се усеща от жената, която искате да притежавате и само тя да му се наслаждава, когато е в „опасна близост“ до вас.

Ако нямате опит с използването на парфюмите и не сте информирани за тяхната правилна употреба, то в блога ни може да намерите материал, който е посветен специално на тази тема. Препоръчително е да се впръскват парфюмите веднага след душ. Напръскайте пулсиращите зони – сърцето, китките или лактите и сте готови за целия ден.

Заложете на мъжките аромати

изключете от колекцията си парфюми с цветни аромати или сладникави такива! Основните нотки на вашия парфюм трябва да са мускус, грейпфрут или друга подобна съставка. Консултирайте се със специалист, ако е необходимо.

Най-важното нещо обаче, е парфюмът да ви хареса на вас. Той трябва да изрази вашите чувства и да подчертае стила ви. Горещо ви препоръчваме да разгледате богатия продуктов каталог от мъжки парфюми в Parfium.bg, които продават само оригинални продукти.

1 коментар

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *