Категории

Парфюм Neonatura Cocoon на Yves Rocher

5.00 avg. rating (97% score) - 1 vote

Neonatura-Cocoon-Yves-RocherНе сте ли чували твърдението, че простите неща са най-велики? Или че едно сложно нещо е съставено от много прости? Което и от двете да вземете предвид, ще сте близо до истината за Neonatura Cocoon на Yves Rocher. Едно гениално съчетание на малкото съставки, създаващо едно разнообразно и уникално впечатление, което ще ви даде максимално самочувствие, а противоположния пол – без дъх.

Универсално прекрасен, приказно опростен, но невероятно допълващ аромат, който е подходящ за всеки един сезон, за всяко събитие, за всяка жена. Не, това не е Шанел номер пет, но е прекрасен по един различен начин, който гарантирано ще се хареса на всеки.

В самото начало ще усетите мириса на прашното сухо какао, което ви говори за малка, уютна кухничка, и шоколадови сладки, но после усещате далечния отглас на дървесината, нейната землиста горчивина, съчетана с пачули. Ванилията в парфюмите често може да бъде сладкишена и да простее, но тук тя е много деликатна, нежна, кремава добавка към какаото. Двете заедно, създават една разкошна комбинация от млечно-шоколадов акорд, който въздейства на жените успокояващо и развеселяващо.


Въпреки, че има такива сладки аромати, които биха ви хвърлили в размисли за десерт само при споменаването им, то вдъхвайки го ще усетите, че съвсем не ви се иска да направите кекс, защото сладкото и горчиво в същото време какао е обгърнато от тръпчиво-наситения аромат на екзотичното пачули. Това го кара да се разлее на вълни, да остане дълго с вас, да ви радва с невидимото си и все пак земно присъствие.

Бутилката е с формата на морско камъче, прилепва удобно в ръката, а пръскалото е прикрито под меко, силиконово капаче. Отлична трайност, подходящ за ежедневна употреба и специални случаи.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *