Категории

Ароматите на Версаче са незаменими през последните пет години

5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Парфюм Ерос - ВерсачеМъжете навсякъде по света могат най-накрая да се вдъхновят от неповторимите аромати на Версаче. Луксозната марка пуска мъжки аромати за пръв път през последните пет години. Това със сигурност ще предизвика хиляди благодарности от страна на нежната половина от човечеството. Мога да кажа, че рекламната кампания на дизайнерката е също толкова добра, колкото и новият и парфюм.

Версаче насочва вниманието и усилията си към създаването на нещо качествено и впечатляващо за мъжете. „Ерос“ е продукт, вдъхновен от вижданията на госпожа Версаче и на неповторимият гръцки дух, завладял модната къща.

Почитателите на Джани Версаче трябва вече да са наясно с неговата слабост към гръцката култура и митология. За покойният дизайнер, образът на Медуза е олицетворение на красотата, изкуството и философията. Това е един от стълбовете на редица негови продукти.

Ароматът носи името на гръцкия бог на любовта, който е син на Афродита. Свеж, ориенталски дъх е преплетен с нотки на масло от мента, зелена ябълка, екстракт от бобова тонка, венецуелски аброскан и цвете Здравец. Донатела смята продукта си за много неин, защото той носи естетическия и творчески дух на модната фирма. Новият парфюм е като икона на всички продукти, създадени от дизайнерката до тук. Нотката на гръцкото ни помага да усетим митологията, духа на древна Гърция и средиземноморския полъх на морето.

Бутилката на „Ерос“ символизира Медуза върху капачката. Дизайнът е проектиран така, че да се усети полъха на древна Италия и Гърция взети в едно. Задната част на бутилката е прозрачна и дава  един много интересен и разчупен вид на цялостния външен вид.

Парфюмът ще се продава в разфасовки от 1,7 и 3,4 унции съответно по 60 и 80 долара. Можете да ползвате дезодоранти, афтършейв и душ гел на същия аромат на цените от 20 до 80 долара. Продуктът ще бъде представен в Италия до края на годината, а за останалата част от света през пролетта на другата година. Очаква се продажбите да надхвърлят сто милиона долара през първата година на кампанията.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *