Категории

Yoga Vidya Studio представя: Ателие за маслени парфюми от 100% Био етерични масла

5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

На 26 април 2015 година от 11:00 до 17:30ч ще се проведе „Ателие за маслени парфюми от 100% био етерични масла” с Валентина Славова в „Йога Видя” студио в София. Таксата, определена за събитието е 48лв.
Валентина Славова е ароматерапевт и страстен почитател на натуралната парфюмерия. Срещата с нея ще бъде наистина специална за Вас, тъй като тя ще Ви разкрие тайните на необятния свят на натуралните аромати, а и ще получите много полезна информация.
През пролетта в природата се пробуждат все повече аромати. „Ателие за маслени парфюми от 100% био етерични масла” ще Ви даде възможността да се докоснете до повече от 100 различни натурални аромата, като някои от тях са изключително рядко срещани.
По време на ателието, благодарение на професионалната помощ и консултация на Валентина Славова, Вие ще създадете единствен и неповторим аромат за Вас, който ще бъде под формата на маслен парфюм от 10мл. Тя ще Ви даде и повече информация за различните видове парфюми, за това как правилно да се нанасят те, за да доставят удоволствие и на Вас, и на Вашия партньор.
Това ателие ще Ви помогне да пробудите сетивата си и да осъзнаете, че Вашият личен парфюм е отражение на цялата Ви същност, виталност и женственост.
Не трябва да забравяме, че именно парфюмът, въпреки че е невидим, е главният моден аксесоар, изразяващ нашата индивидуалност. Съзнанието на човека работи на силно асоциативно ниво и често свързва ароматите със спомени – повече, отколкото зрението и паметта могат да постигнат поотделно или заедно. Коко Шанел казва, че именно парфюмът оповестява появяването на жената и когато си отиде не спира да напомня за нея. Когато се използват разумно, парфюмите несъмнено са един добър начин да покажем вкуса си, да привлечем внимание или просто да се насладим на любимия си аромат.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *